Nopeustesteri – Testaa, kuinka vikkelä olet sormistasi!

– Osallistut 1 000 euron lomamatkan arvontaan

– Viikoittain 500 ensimmäiselle 5 euron arvoinen lisäpalkinto

 
 
 
 

Käynnistä peli painamalla
mitä tahansa painikkeista.

Q
W
E
R

palkinnot

Ohjeet

Paina nappeja sitä mukaa kuin niihin syttyy valo. Oikea painallus antaa yhden pisteen, kun taas väärästä painalluksesta peli päättyy.

Mobiililaitteilla peli toimii koskettamalla näyttöä. Tietokoneella voit käyttää painamiseen joko hiirtä tai näppäimistöä:

pikanäppäimet

Valojen syttymisjärjestys on satunnainen. Peli nopeutuu koko ajan.

Vinkkejä pelaamiseen

1. Sinun ei ole pakko painaa nappia välittömästi, kun se syttyy. Myös myöhässä tulleet painallukset lasketaan, kunhan painamisjärjestys pysyy oikeana. Usein peli sujuu paremmin, kun pidät painalluksissa rennon tahdin.

2. Voit säätää pelin koon itsellesi mieluisaksi. Useimmilla selaimilla se onnistuu, kun ensin painat CTRL-näppäimen pohjaan ja sitten "+"- ja "–"-painikkeita. Palauta selain oletuskokoon painamalla CTRL-näppäin pohjassa ”0”-näppäintä (nollaa).

Arvonta

Pääpalkinnon arvo on 1 000 euroa. Mitä paremmin pelaat, sitä paremmat ovat voittomahdollisuutesi!

1 piste = 1 lipuke arvontaan, esimerkiksi 25 pisteellä saat 25 arpalipuketta.

Jos osallistut useasti, vain paras tuloksesi huomioidaan arvonnassa.

Lisäpalkinto

Joka viikko 500 ensimmäistä pelaajaa saa 5 euron arvoisen lisäpalkinnon yhteistyökumppaniltamme.

Nopeustesterin historiaa

Nopeustesteri nousi suuren yleisön tietoisuuteen 1990-luvulla Speden spelit -ohjelmassa. Suosion myötä koneita ilmestyi useisiin huoltoasemiin ja marketteihin ympäri Suomea. Laitteiden kuvituksena oli yleensä joko kamppailulajin harrastajia tai villieläimiä. Alkuperäinen nopeuspeli toimi kahden markan kolikolla. Vuonna 2007 nopeustesteri teki paluun televisioon. Kotkalainen Simo Terho näpytteli Ennätystehdas-ohjelmassa pelin uuden Suomen-ennätyksen: 507 pistettä.

Speden speleistä tutun nopeustesterin on valmistanut Coinline Oy ja kyseinen malli on edelleen vuokrattavissa heidän sivuiltaan.

Ota Yhteyttä Facebook
Copyright Nopeustesti.com 2006–2016